Začátek jubilejního patnáctého ročníku veletrhu bydlení, nábytku, vybavení interiérů a bazénů FOR HABITAT 2008, který letos připadne na 6. 3., se blíží. Akce, která je součástí souboru veletrhů FOR FAMILY, má potenciál zaujmout opravdu každého návštěvníka. Protože komu nezáleží na tom, jak vypadá jeho domov a jaké věci ho obklopují?

Bude z čeho vybíratVeletrh FOR HABITAT, který má podtitul Veletrh bydlení, nábytku, vybavení interiérů a bazénů, přichází každoročně s nabídkou produktů téměř dvou set firem. Letos, stejně jako v předchozích letech, se ho zúčastní především nábytkáři a výrobci bytových doplňků. Očekávat můžeme nábytek nejrůznějších druhů, bytový i nebytový, moderní i starožitný nebo retro, do obývacích pokojů, ložnic, kuchyní a jídelen, koupelen, předsíní, pracoven, kanceláří i veřejných prostor. Kromě nábytku si zde může návštěvník prohlédnout také bytové doplňky, dekorace, bytový textil, svítidla a elektrické domácí spotřebiče. Ani letos nebudou chybět vystavovatelé z oblasti stavby, stavebních materiálů, projekční kanceláře, developeři a realitní společnosti.

Právě otázka samotného bydlení se bude řešit v rámci programu NOVÉ MOŽNOSTI BYDLENÍ, kde bude prezentována nejen aktuální nabídka domů a bytů, ale také další projekty různých developerů. Vzhledem k současnému velkému zájmu o toto téma je do programu zařazen cyklus přednášek, například o vývoji cen realit, o struktuře poptávky i nabídky a další témata, která návštěvníky určitě zaujmou.

Trendy interiérZároveň se součástí veletrhu už podruhé stane výběrová výstava TRENDY INTERIÉR, která je určena jak náročnějším návštěvníkům veletrhu, tak také těm, jež se jen chtějí inspirovat a orientovat v trendech moderního designu. Vystavovatelé zde budou prezentovat nábytek a bytové doplňky od oceňovaných designérů, s neobvyklými funkcemi, popřípadě doplněné o další zajímavé hodnoty. Každý předmět zde vystavený bude automaticky zařazen do soutěže GRAND PRIX o nejlepší exponát veletrhu FOR HABITAT 2008.

V rámci této expozice proběhne i novinka letošního ročníku - výstava OBLÉKÁME INTERIÉR doplněná o stejnojmennou kolekci seminářů. Tato akce ukáže návštěvníkům, jakými různými způsoby lze vybavit a vyzdobit identický prostor. Bude zde předvedeno několik místností, které profesionální návrháři vybaví takříkajíc „na klíč“. V průběhu tematicky zaměřených seminářů zase bude možné dozvědět se tipy odborníků a inspirovat se jejich nápady.

Na veletrhu FOR HABITAT si může každý přijít na své – ať ten, který se teprve probírá nabídkou možností vlastního bydlení, nebo ten, který už dávno bydlí podle svých představ, jen by se rád dozvěděl něco o jiných variantách.

Veletrh FOR HABITAT je součástí akce FOR FAMILY pořádané ve dnech 6. až 9. 3. 2008. Společně s tímto veletrhem tak bude k vidění v Pražském veletržním areálu v Letňanech také FOR GARDEN, FOR SENIOR, FOR KIDS a letošní novinka FOR TRAVEL.

Pro více informací navštivte internetové stránky www.forhabitat.cz.

-ABF-