Se změnami, které společnost CE Media Online a.s. spustila v lednu na svých portálech TVUJDUM.CZ a TVOJDOM.SK, souvisí i změna firemních prezentací pro firmy – klienty těchto portálů. „Firmy mohou registrovat svoji společnost do katalogu ZDARMA prostřednictvím formuláře a firmy, které si platí zápis v katalogu EXCLUSIVE získají navíc propagaci pod vybranými články a v boxu „TVJDUM DOPORUČUJE“ přímo na titulní stránce,“ řekl David Beška, ředitel společnosti CE Media Online, a.s.

Klienti si nyní mohou vybrat ze 3 variant prezentace jejich firmy, a to BASIC, STANDARD a EXCLUSIVE. (ukázka na: http://www.tvujdum.cz/firmy/sluzby/ce-media-online/exklusive.aspx)

Všechny prezentace mají jednotnou strukturu, která zaručuje maximální možnou přehlednost pro klienty i čtenáře. Firma může být zařazena zároveň do více kategorií (počet se liší dle varianty - např. u firemní prezentace EXCLUSIVE až 4 kategorie). Firemní prezentace EXCLUSIVE dále ve zvolených kategoriích garantuje: přednostní pozici, logo u výpisu a firma se zobrazuje v boxu „TVUJDUM DOPORUČUJE“ – na pevném místě v pravém sloupci stránek TVUJDUM.CZ. V neposlední řadě jsou firemní prezentace EXCLUSIVE uváděny pod tématicky souvisejícími články.

Ve firemní prezentaci může být dále uveden popis firmy o délce až 1500 znaků a přidáno několik obrázků. U firemní prezentace EXCLUSIVE až 5 obrázků. U prezentace EXCLUSIVE mohou být dále přiloženy soubory s prezentací, ceníky apod. Samozřejmostí je zobrazení kontaktních údajů, v nové verzi přibyl kontaktní formulář, mapy a možnost zadat také kontaktní údaje na další pobočky v rámci jedné prezentace. Klienti, kteří mají prezentaci EXCLUSIVE, mají též aktivovanou službu zasílání poptávek od čtenářů portálu na jimi uvedený e-mail.

„Věříme, že všechny novinky povedou ke zvýšení návštěvnosti firemních prezentací našich klientů a tím i ke zvýšení spokojenosti klientů a čtenářů,“ řekl David Beška, ředitel společnosti CE Media Online, a.s.

CE MEDIA ONLINE a.s. Hana Šťastná Tel.: 296 162 387 Morávkova 1254/18, 104 00 Praha 10