Od 1. 9. do 30. 11. 2008 společnost Fagor elektro, s. r. o., připravila pro své zákazníky podzimní akci. V rámci této akční nabídky každý, kdo si zakoupí z aktuálního sortimentu Fagor pyrolytickou troubu, k ní zdarma získá sadu pekáčů z varného skla PYREX a k vestavným indukčním deskám sadu nerezového nádobí Fagor PALMA.

Proč pyrolytickou troubu Fagor?

Předností pyrolytických trub je především jejich mimořádně snadné čištění. Princip pyrolýzy spočívá ve spálení všech nečistot uvnitř trouby díky teplotám kolem 550 °C, takže po procesu čištění stačí vnitřek trouby pouze lehce setřít navlhčenou utěrkou. Jedná se o nejdokonalejší technologii vyčištění trouby a úplné odstranění všech mikroorganizmů. Tyto trouby se prosazují nejen v USA, kde se již téměř výhradně prodávají trouby s pyrolytickým čištěním, ale stále více také ve vyspělých zemích západní Evropy. Skupina Fagor je největším evropským výrobcem pyrolytických trub. Navíc tato progresivní technologie vyžadující mimořádně odolný a neobvykle kvalitní smalt byla vyvinuta rovněž ve výrobních závodech dnešní skupiny Fagor.

Indukce – nejen bezkonkurenčně rychlý ohřev

Indukční ohřev je nejrychlejší, nejvýkonnější a nejbezpečnější formou ohřevu současnosti. Také údržba těchto desek je mnohem jednodušší, jelikož na indukční desku se na rozdíl od klasické sklokeramické nikdy zbytky potravin nepřipečou. Poněkud vyšší pořizovací náklady na tyto desky se brzy vrátí v úsporách nejen času, ale i financí. Deska nezačne nikdy pracovat dříve, dokud na ni neumístíte nádobu s feromagnetickým dnem. K ohřevu dochází pouze v místě kontaktu desky s nádobou, takže nedochází k plýtvání energie. Zkušenosti našich západních sousedů dokazují, že tyto desky postupně přebírají pomyslné žezlo mezi technologiemi ohřevu. Díky nepopiratelným přednostem těchto desek se jejich prodej také v ČR rok od roku výrazně zvyšuje.

-Fagor elektro, s. r. o.-

Nezapomeňte, že na TvujDum.cz od 1. 9. do 14. 9. 2008 můžete soutěžit o domácí spotřebiče Fagor! Soutěžte ZDE