V narozeninovém čísle Týdeníku Květy č. 43/09, který je na stáncích od 22.října 2009, se mimo jiné dočtete:

  • Mlsné jazýčky slavných osobností: Co spojuje např. prvního československého prezidenta T. G. Masaryka a zpěvačku a herečku Petru Černockou? Láska k jídlu!
  • Slavné příjezdy: Mnozí z nás ještě mají v paměti triumfální příjezd zlatých hochů z Nagana v roce 1998. Praha ale zažila bezpočet vítání významných osobností: panovníků, politiků, sportovců, kosmonautů, cestovatelů....
  • 17 let plných záhad: Jedna z nejoblíbenějších rubrik Týdeníku Květy je Tajemno. Vychází pravidelně již celých 17 let. Články, které u vás vzbudily největší ohlas, znovu otiskujeme.
  • Piky, piky na Slívu: Ilustroval přes 150 knih, samostatné knížky kresleného humoru a grafik mu vyšly u nás, v Německu, Švýcarsku, Francii a USA. Nejnovější sbírka aforismů Jiřího Slívy se jmenuje Akademie vět.
  • VELKÁ NAROZENINOVÁ SOUTĚŽ o 500.000 Kč. U příležitosti významného jubilea našeho časopisu jsme se rozhodli uspořádat naprosto unikátní soutěž o půl milionu Kč. V duchu výročí 175 let je založena na 175 různých titulních stránkách. Pozorně si nastudujte pravidla soutěže!

Týdeník Květy můžete zakoupit v běžné prodejní síti nebo přes webové stránky www.predplatnecasopisu.cz a www.tydenikkvety.cz.