Unica Quadro svým pojetím otevírá další možnosti při plánování vzhledu interiérů. Díky kombinaci 14 barev krycích rámečků a 4 designů mechanismů je možné sestavit až 56 barevných variant vypínačů Unica Quadro.

Novou řadu Unica Quadro charakterizuje čtvercový tvar a speciální paleta barev, která posunuje design do zcela nové polohy. Škála čtrnácti barev svým rozsahem od nenápadných odstínů Urbano přes syté barvy Natura až ke stylovým metalickým či perleťovým barvám dokáže najít odpověď na nejrůznější požadavky zákazníků. Symetrické a čisté linie krycích rámečků zároveň velmi dobře doplní moderní interiéry. Unica Quadro využívá stejné mechanismy jako ostatní řady, a to v barvách Polar, Marfil, Aluminium nebo Grafit.

„Jedinečnou výhodou systému Unica je variabilita. Díky tomu, že přístroje Unica jsou pro všechny designové řady stejné, je možno kdykoliv změnit vzhled interiéru pouhou výměnou krycího rámečku. Například ve chvíli, kdy se z pracovny stane dětský pokoj, lze snadno bez zásahu do elektroinstalace nahradit třeba bílý rámeček řady Basic celobarevným veselým z řady Quadro,“ vysvětlila Jana Kaňovská z marketingového oddělení společnosti Schneider Electric.

Vypínače a zásuvky Unica si získaly oblibu právě díky velmi široké paletě barev a materiálů, elegantnímu designu a lehkosti tvarů. Univerzální použití má základní řada Unica Basic. Unica Colors nabízí systém dekorativních rámečků ve dvaceti barevných variantách. Jejich záměna je otázkou pár minut i korun. Unica Plus zaujme dvaceti celobarevnými rámečky a elegantním vzhledem, který ozdobí každý interiér. Unica Top je luxusní designem i použitými materiály – rámečky z masivního dřeva a ušlechtilých kovů umožňují až 28 kombinací s přístroji v barvách Grafit nebo Aluminium. Sdružení ovládacích prvků pro celý obytný prostor do jednoho místa pak zvládá Unica System.

Veřejnosti se Unica Quadro představí poprvé na Stavebním veletrhu Brno, kde společnost Schneider Electric vystavuje své produkty v pavilonu Z, na stánku 39.

Kompletní informace o vypínačích a zásuvkách Unica nabízí společnost Schneider Electric na svém specializovaném serveru www.vypinac.cz, který od 20. dubna spustí v nové moderní a doplněné verzi. Obsahovat bude podrobné údaje o všech řadách, parametrech, cenách a barevných kombinacích Unica. Server rovněž nabízí užitečnou pomůcku pro ty, kteří hledají nejvhodnější design pro svůj vlastní interiér. Stačí do počítače nahrát fotografii například vlastní kuchyně a pak zkoušet, jaké barvy či tvary vypínačů a zásuvek jsou nejhezčí.

-Schneider Electric-