Blíží se léto a mnozí majitelé rodinných domů a bytů přemýšlí o pořízení klimatizačních zařízení. Pryč jsou doby, kdy na stěně obyvacího pokoje nebo ložnice upoutávala vaši pozornost nevzhledná bílá krabice, která vyfukovala studený vzduch.

Firma REMKO s.r.o. představuje stacionární splitové klimatizace serie Artstyle (ATY) vyznačující se velmi tichým chodem, kvalitní technikou a špičkovým designem, díky kterému se stávají výrazným dekorativním prvkem obytného prostoru a také několik zajímavých technických řešení. Např. teplotní čidlo je umístěno v dálkovém ovládání což vám umožní nastavení přesné teploty v místě kam umístíte dálkový ovladač. Přístroje REMKO ART STYLE mají integrovaný ionizační generátor, který neutralizuje škodlivé látky jako jsou alergeny, kouř, bakterie, plísně, prachové částice, zápachy a udržuje pro vás příjemné a zdravé klima v místnosti. Samozřejmostí je i možnost přítápění v mezidobí (jaro – podzim). To vše v kvalitě „made in germany“ a s atraktivní cenou je zajímavým lákadlem pro klienty a výzvou pro konkurenci.

Klimatizace Remko ART STYLE - bližší informace »

Remko nabízí široký sortiment stacionárních klimatizací do obytných, kancelářských, prodejních a průmyslových prostor, prodej podporuje kvalitním technologickým zázemím a rychlým servisem.

Ne všude lze stacionární splitové klimatizace montovat a to většinou kvůli chybějícímu prostoru pro montáž venkovní jednotky ale i tady má Remko řešení – mobilní klimatizační jednotky. V nabídce jsou serie Verona a Ibiza v kompaktním provedení, které je možno nasadit prakticky kdekoliv. Potřebujete pouze elektrickou zásuvku. Výhodou těchto přístrojů je bezúdržbový provoz. Vzniklý kondenzát je odváděn prostřednictvím výfukové hadice, takže odpadá vyprazdňování zásobníků s kondenzátem.

Dále Splitová klimatizační jednotka série Palma, která je nejvýkonější mobilní klimatizační přístroj dodávaný na český trh, se vyznačuje vysokým chladicím výkonem a většinou může bez problémů nahradit stacionární zařízení. Pro zákazníky, kteří používají mobilní klimatizační jednotky nepravidelně, provozuje společnost REMKO i půjčovnu, kde lze jednotlivé typy pronajmout.

-Marcel Charvát-Podklady a foto: Remko s.r.o.