Zasoutěžte si o RF set – bezdrátové ovládání elektrických zařízení či spotřebičů. Stačí jen do 31. 7. 2009 na TvujDum.cz odpovědět na jednoduché soutěžní otázky. Sponzorem soutěže je společnost ELKO EP, s. r. o.

Ceny soutěže:

1. - 3. cena: RF set – komplet komunikujících prvků (vysílačů a přijímačů), který umožňuje bezdrátové ovládání elektrických zařízení či spotřebičů. Ovládáním se nemyslí jen spínání světel, ale třeba i jejich stmívání, nastavování světelných scén, ovládání pohybu rolet, žaluzií, garážových vrat, bran, krytu bazénu, spínání spotřebičů v závislosti na čase. Vše lze ovládat pohodlně „na dálku“.

Každý set obsahuje vysílač – ovladač v podobě nástěnného tlačítka v designu Elegant či praktické klíčenky a přijímač signálu – aktor určený ke spínání (např. centrálního osvětlení místnosti), stmívání (např. pro tzv. náladového osvětlení) anebo roletový aktor pro pohon motorku žaluzií či garážových vrat.

Přijímač se namontuje přímo ke světlu či jinému spotřebiči, nástěnný ovladač pak na libovolné místo; na stěnu připevníte bez jediného šroubku. Stačí nalepit (případně položit), a to i třeba na luxferovou stěnu. Jako výherce si můžete vybrat tu nejlepší kombinaci pro vás, samozřejmě vám ELKO EP poradí. Více se také dozvíte na www.rfcontrol.cz.