Proč zateplovat? Jakou izolaci použít a ušetřit? Jak a kde výhodně nakoupit izolace pro zateplení? Jak využít dotaci z programu Zelená úsporám při zateplení domu? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky získáte na internetovém portále www.zacnetesetrit.cz. Společnost Rockwool jej připravila pro všechny zájemce o program Zelená úsporám i pro ty, kteří se rozhodli šetřit náklady na energii a zároveň ulehčit svým peněženkám. Správným zateplením izolacemi Rockwool lze totiž dosáhnout snížení nákladů na vytápění až o 50 %.

Společnost Rockwool jako přední světový výrobce tepelných, zvukových a protipožárních izolací z kamenné vlny přizpůsobuje svou výrobu i nabídku izolací současným trendům úsporného bydlení. Izolace z kamenné vlny šetří energii, jsou šetrné k životnímu prostředí, tlumí hluk a chrání před ohněm. Výborně tepelně izolují, jsou nehořlavé, prodyšné a nepohlcují vlhkost. Izolace Rockwool nabízejí řešení pro zateplení fasád, střech, příček, podlah, potrubí i kotlů. Díky svým jedinečným vlastnostem vyhovují i nejpřísnějším normám a jejich využití pro výstavbu nízkoenergetických a pasivních domů je rozhodně namístě.

Na portále www.zacnetesetrit.cz najdete praktické rady, jak postupovat při zateplování, abyste ušetřili zmíněných 50 % nákladů, které části domu je nejvhodnější zateplit, jakou izolaci použít pro zateplení fasády, střechy nebo podlahy apod. Pomocí jednoduché kalkulačky si snadno vypočtete, jakou spotřebu energie má váš dům a jakou izolaci a zateplení potřebujete, abyste získali dotaci ze státního fondu Zelená úsporám na izolace Rockwool.

Pokud již máte všechny potřebné informace, zvolili jste tu správnou izolaci Rockwool pro zateplení vašeho domu, pak už nezbývá, než si vybranou izolaci Rockwool objednat. A právě v tomto okamžiku na vás čeká další příjemná zpráva. Nejenže jste zvolili kvalitní izolaci a snížíte ročně náklady na vytápění až o 30.000 Kč (u rodinného domu o zastavěné ploše cca 100 m2 při zateplení fasády a střechy), navíc ještě ušetříte při pořízení izolací Rockwool. Je pro vás připravena speciální nabídka izolace za dotované ceny se slevami až 35 %. Vše se dozvíte na portále www.zacnetesetrit.cz.

Izolace Rockwool zateplí váš dům a šetří vaše náklady.

STOP vysokým nákladům na energie, VPŘED programu Zelená úsporám s izolacemi Rockwool…