Společnost Marimex otevřela největší prodejnu saun v České republice. Prodejna prošla kompletní rekonstrukcí a je přestavěna do unikátní podoby, aby každý ze zákazníků měl možnost před nákupem poznat všechny výhody, které mu zakoupení finské sauny nebo infrasauny přinese.

Na ploše o rozloze větší než 500 m2 je možnost vidět až 30 modelů saun, které si můžete zároveň i vyzkoušet a zjistit, která je pro vás ta pravá. Jistě vám udělají radost i ceny, které jsou nejnižší na českém trhu. Aby nákup nové sauny byl dokonalým potěšením, je vám k dispozici odborný personál s 18letými zkušenostmi.

Saunujte se v soukromí svého domova

Saunování ve veřejných zařízeních patří u nás mezi dlouhodobý trend, ale saunování v soukromí domova je stále záležitostí vybrané skupiny lidí. Novým saunovým centrem vám ale chceme dokázat, že soukromé saunování je dostupné pro kohokoli.

Infrasauna má řadu velmi pozitivních zdravotních účinků a přináší blahodárný pocit pohody, pročištění organismu, zvýšení obranyschopnosti, prokrvení celého těla a uvolnění svalstva. Je tak zdrojem širokého spektra léčivých účinků a je vhodná pro kohokoli, kdo je unaven po náročném dni a chce trochu relaxovat, a přitom dělat něco pro svoje zdraví v pohodlí svého domova. Novinkou v saunovém sortimentu je také velký výběr doplňků a příslušenství pro ještě příjemnější saunování.

Neváhejte a přijďte navštívit Sauna Centrum Marimex. Najdete ho v ulici Libušská 221/264, Praha 4-Libuš, od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin.

Pokud nemáte ani nejmenší představu, co by pro vás bylo nejlepší, přijeďte a personál s mnoha zkušenostmi vám zaručeně poradí.