Srdečně vás zveme na 17. ročník tradiční developerské výstavy, která proběhne ve dnech 17. - 20. února 2011 na holešovickém výstavišti. Tato akce je nejvyhledávanější prezentací nových projektů bydlení, zejména v Praze a Středočeském kraji. Na akci vystavují nejen developerské společnosti a realitní kanceláře, ale i firmy s nabídkou nových bytů, rodinných domů, domů stavěných na klíč, typových projektů, firmy s nabídkou pozemků určených k zastavění, stavebních systémů, nástaveb, vestaveb, dále firmy nabízející stavební poradenství, engineering, stavební spoření a stavební úvěry.

Výstava přichází v době, kdy se trh nemovitostí opět začíná oživovat. Za dobu působnosti na českém trhu se stala nejvyhledávanější prezentací ve svém oboru a návštěvníci na ní oceňují ucelený přehled nabídek jak z oblasti nemovitostí, tak i interiérových prvků. Těší se velké oblibě u veřejnosti, o čemž svědčí každoročně vysoký počet návštěvníků. V roce 2010 ji zhlédlo více než 23.000 lidí zajímajících se o bydlení, i letos očekáváme vysoký počet návštěvníků. Prezentace největších hráčů na trhu umožní návštěvníkům zorientovat se v nabídce a vybrat si nejvýhodnější podmínky k pořízení vysněného bydlení pro každou rodinu i jednotlivce.

Letos se opět představí řada předních developerských společností, které mají pro své klienty připraveny kvalitní bytové projekty včetně bonusů a nabídek s finančním zvýhodněním.

Odbornou stránku výstavy zajišťuje Asociace realitních kanceláří České republiky, v součinnosti s ní bude na výstavě připraveno poradenské centrum, ve kterém mohou návštěvníci zdarma získat odpovědi na všechny otázky, týkající se nemovitostí, jejich nákupu, prodeje a financování. Asociace realitních kanceláří ČR je odborníkem na trhu, což zaručuje kvalitu a komplexnost podávaných informací.

Nemalý význam této akce násobí i skutečnost, že již druhým rokem převzalo záštitu nad celou výstavou Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky.Je to velká čest a prestiž. Věříme, že v budoucnu budeme moci naplnit i další nekomerční projekty, které s tématem výstavy souvisí.

Návštěva výstavy se vyplatí, ať už o pořízení nového bydlení přímo uvažujete, případně se jen chcete inspirovat a informovat. Přijďte si vybrat z nabídek tu, která nejlépe vyhoví vašim potřebám. Jste srdečně zváni na jedinečnou přehlídku možností bydlení.

Zaregistrujete se na www.vystavabydleni.cz a získejte zlevněnou vstupenku. Cena vstupenky po registraci činí pouze 50 Kč.