K tomu musí úchytka učinit z trendu hmatatelný zážitek. Design, materiál a omak musí být nezaměnitelné. Úchytka je první kontakt s nábytkem.

Hettich při vývoji, výběru a prezentaci úchytek ProDecor prosazuje nejnovější výsledky těchto průzkumů a definuje aktuálně čtyři trendy: NEW MODERN, DELUXE, ORGANIC a FOLK.

DELUXE

Pro dobrý pocit z luxusu. Design DELUXE spojuje prvky mnoha kultur – fascinaci kvalitní povrchovou úpravou, krásu drahého vzorku nebo sílu vznešených barev. Dominují lesklé kovy, výrazné barvy v kombinaci s ušlechtilou černou a přímočaré vzletné tvary.

ORGANIC

Přirozenost jako hlavní motto autentického životního stylu. Oblé organické tvary a přírodní povrchy jsou společným znakem této kolekce úchytek. Čistý design omezuje barevnou paletu na elementární pastelové tóny a vysílá signál o šetrném zacházení s dostupnými zdroji.

NEW MODERN

Technika, transparentní a věcné struktury určují moderní život a bydlení. Futuristický design a střízlivé, redukované tvary jsou nezaměnitelné znaky úchytek kolekce NEW MODERN. Formy přitom sledují technické možnosti jejich výroby a akcentují nápaditý vzhled.

FOLK

Stálost vyvolává pocit jistoty. Díky návaznosti na tradiční formy a barvy získávají předměty denní potřeby novou vážnost. Design kolekce úchytek FOLK vychází z pestrého mixu retrostylů a experimentuje s opulentními vzory.

Nová svoboda designové tvorby

Touch-in – nová generace úchytek nabízí nové perspektivy pro puristický design moderního nábytku: dokonale rovné plochy. Nábytek takřka bez úchytek se pyšní rafinovaným řešením. Pružně uložený dekorativní prvek se snadno zatlačí dovnitř a umožní pohodlné uchopení zapuštěné miskové úchytky.

Touch-in poskytuje volnost při tvorbě tvarů a barev. K dispozici jsou hotové úchytky hranatého nebo kulatého tvaru, s nerezovým nebo chromovaným vzhledem – stačí zabudovat. Modulární konstrukce ale umožňuje realizovat mnoho různých individuálních kombinací barev. Vnitřní dekorativní prvek se dá nalakovat neboosadit dýhou.