Kuchyně

Co vám nabídne? Třeba nápady na to, jak udělat opravdu dokonalou kuchyň. Něco, co slovům haute cosine dá ten skutečný rozměr. Najdete tu nápady na kuchyně, které jsou nejen funkční, ale také krásné. Třeba tahle kuchyně Snaidero Ola 20, tedy nový futuristický projekt, designovaný skupinou Pininfarina. Není to krása?

Podlahy

Základ kvality je samozřejmě v použitých materiálech. A na podlaze to platí dvojnásob (možná i více). Příloha Exkluzivně nabízí průřez tím, co dnešní trh nabízí v celém spektru podlahových krytin – od dlažby, přes dřevěné parkety, plovoucí podlahy, až třeba po luxusní vinyl. Nesmějte se. Ten je teplý, měkký a už jej ani nepoznáte od klasických parket. Poznali byste, že tahle podlaha je z vinylu?

ČTĚTE TAKÉ:

Historie

Co takhle pohled do historie? Co takhle náhled do exkluzivity, která nevybledla. Co takhle se inspirovat luxusem, který dnes obdivujeme, a mluví se o něm ve všech kruzích. Pojďte se podívat do vily Tugendhat a inspirujte se jejími detaily.

Golf

Trochu netradiční spojení v časopisu Dům&Zahrada a k tomu golf, že? Jenže zkuste se podívat do speciálu Exkluzivně a odhalíte, že špičkové stavby na zelených trávnících rostou jako houby po dešti. A jsou opravdu vynikající. Nejlepší architekti se předhánějí, jak realizovat své sny právě zde, kde jsou peníze, prostor a ochota být netradiční.

A další…

Více se dozvíte v čísle 11/2012 časopisu Dům&Zahrada, který vyšel 16. října. Objednávat si jej můžete zde.