Bydlíte v pražském bytě tři plus jedna s přítelkyní a dvouletou dcerkou, kam jste se nedávno nastěhovali. Byla zapotřebí nějaká rekonstrukce?

Byt jsme si vybírali tak, abychom se žádnou rekonstrukcí nemuseli zabývat. Řešili jsme pouze otázku, kam a jaký pořídíme nábytek.

Do jakého stylu jste zařízení ladili?

S přítelkyní máme rádi přírodní dřevo, takže volba byla jasná.

Kolik bytů jste navštívili, než jste se rozhodli?

Asi jen tři, protože nás tlačil čas. Na třetí jsme kývli. Přesvědčila nás lokalita, rozloha bytu 75 m² a blízkost městské hromadné dopravy.

Vyrobil jste něco v bytě sám, na co jste pyšný?

Vyrobil jsem přebalovací pult, když se nám narodila dcera. Stloukl jsem čtyři smrková prkénka. Přítelkyni se moc líbil, ale bohužel už ho k přebalování nevyužívá, protože z něj dcera vyrostla. Brzy jí budou dva roky. Teď ho používáme jako odkládací prostor.

KOHO JSTE MOHLI JEŠTĚ U NÁS V BYDLENÍ CELEBRIT POTKAT:

Ještě něčím se můžete pochlubit?

Vymalováním, do kterého jsme se pustili sami dva. Volili jsme teplé barvy. Například v ložnici máme hnědo-bordó. V ostatních místnostech pak světlé barvy.

Máte v plánu si ještě něco pořídit?

Do budoucna větší sedačku k televizi, aby bylo sledování pohodlnější. Jinak jsme spokojení.

Kdo vám pomáhá s opravami?

Snažíme se všechno zvládat sami, ale například s elektřinou nám pomáhali rodiče.

Co jste naposledy opravoval?

Vodovodní kohoutek, který nekapal, ale doslova tekl. Snažil jsem se ho opravit, ale nakonec jsem musel zavolat instalatéra, takže to opět vyřešil někdo jiný. Bohudík jsme nikoho nevytopili.

Uvažujete do budoucna o domku se zahrádkou, anebo chcete zůstat v bytě?

Budu-li brát v úvahu budoucnost do deseti let, tak bychom rádi domeček. Teď ale zatím chceme zůstat v centru Prahy, protože nám to tak vyhovuje. Narodil jsem se v Plzni v činžovním domě, takže jsem na takový způsob života zvyklý. Žít v bytě mi vůbec nevadí.

Jak máte s přítelkyní rozdělené domácí práce?

Nemáme to nijak definitivně rozdělené. Každý dělá, co je potřeba. Jednou týdně se pak společně vrháme na generální úklid. S malým dítětem se totiž uklízí neustále něco.

Kdo u vás vaří?

Opět oba dva, ale asi víc baví mě. Proto si s ním víc hraju. Navíc většinou mám vždycky větší hlad, takže vařím častěji. Naposledy jsem čtyři hodiny pekl kuře a bylo vynikající. Nebo mám výtečný recept na bramborový guláš od maminky. Časově jsme ale velice vytížení, protože oba hrajeme ve více divadlech, tak vaříme rychlejší jídla jako těstoviny, omáčky apod.

Vizitka

  • Narodil se 18.12.1990 v Plzni.
  • Vystudoval Konzervatoř Jaroslava Ježka, obor muzikál.
  • V seriálu První krok si zahrál Patrika Lokvence.
  • Hraje v představeních Tančírna, Dvanáct rozhněvaných mužů, Klec bláznů a Deset malých černoušků v Divadle Radka Brzobohatého, zpívá v muzikálu Lucrezia Borgia a tančí roli anděla a ďábla v muzikálu Quasimodo v Divadle Hybernia a rovněž ho můžete vidět v hlavní roli Dannyho v muzikálu Pomáda v Divadle Kalich.
  • Je komunikativní a nešetří humorem.