Proč bezva? A proč Vánoce?

Společnost HomeCredit poskytující půjčky všeho druhu pro své zákazníky připravila speciální akci. Potěší především ty, kteří si libují v nakupování na splátky a zároveň za své peníze chtějí získat něco navíc.

V téměř 700 kamenných prodejnách a necelé stovce internetových obchodů, které jsou partnery HomeCreditu, můžete za svůj nákup do konce letošního roku získat milou odměnu, která se zkrátka neodmítá.

Čím víc peněz utratíte, tím víc získáte

Nezáleží na tom, jestli kupujete novou televizi, sekačku na trávu, nebo horské kolo na jarní radovánky v přírodě. Pokud v kterémkoliv ze zmíněných obchodů nakoupíte nad 5 000 korun, získáte poukázku v hodnotě 400 Kč na další nákup.

Pakliže si od HomeCreditu půjčíte víc než 10 000 Kč, čeká na vás ještě větší a hodnotnější překvapení. Ke každé půjčce nad 10 000 Kč se můžete těšit na výrobník sody Soda Stream v hodnotě 1500 Kč. Zákazník si sám vybere, jestli s novým kuchyňským pomocníkem rovnou odejde domů, nebo zda si jej nechá dovézt později.

Oslavte Bezva Vánoce s HomeCreditem třeba hned zítra! Více na [www.bezvavanoce.cz](http://na www.bezvavanoce.cz "www.bezvavanoce.cz").