Soutěž společnosti RI OKNA

Firma RI OKNA se již 17 let specializuje na výrobu a montáž plastových oken a dveří ze značkových profilů. Pořiďte si RI OKNA v období od 16.1. do 30.3. a získáte skvělou zimní slevu. Navíc budete každý týden zařazeni do slosování o skutečnou zlatou cihličku.

RI OKNA představují na našem trhu kvalitu prověřenou časem i množstvím spokojených zákazníků. Plastová RI OKNA společnost vyrábí převážně z kvalitních profilů německé značky SALAMNDER. Široká škála barev podle vzorníku RAL nebo dekorů různých druhů dřeva umožňuje vyhovět jakémukoli přání, od revitalizací běžných bytových domů přes rekonstrukce rodinných domů až po opravy vzácných anebo památkově chráněných objektů. Významné místo na trhu společnost získala nejen díky využívání nejmodernějších technologií, ale také díky systémům kvality. Několikanásobná kontrola jednotlivých komponentů během výroby a finální kontrola funkčnosti celého výrobku zaručuje, že plastová okna od této firmy ani po mnoha letech neztrácejí své kvality - uchovávají si tvarovou stabilitu i zdravotní nezávadnost a zároveň si, bez ohledu na sluneční záření, doživotně udržují svou barevnou kvalitu.

Zlatá cihlička za uzavřenou objednávku

K pomyslným zlatým výrobkům na trhu plastových oken teď můžete získat stejně cenný kov. Má podobu zlaté cihličky, která - stejně jako výrobky společnosti RI OKNA - představuje výhodnou doživotní investici.

Pokud si v období od 16.1. do 30.3. zakoupíte od firmy RI OKNA plastová okna nebo dveře, budete zařazeni do slosování o zlatou cihličku. Losování probíhá každý týden a šance na cennou výhru tak trvá celých 10 týdnů! Bližší informace najdete na www.ri-okna.cz, nebo na bezplatné lince 800 746 562.