Jednoznačně nejluxusnější hotel si vybrali Portugalci. Ubytovali se v pětihvězdičkovém hotelu Remes Sport & Spa nedaleko Poznaně, kde stojí nejluxusnější pokoje i 33 000 euro za den! V hotelu je samozřejmě kompletní servis – od špičkové restaurace přes bazén, masáže až po golfové hřiště.

Ve srovnání s nimi vypadají všichni ostatní dost skromně. Třeba český národní tým bydlí ve Vratislavi v hotelu Monopol. Na první pohled jde o trochu ošuntělý hotel v centru města, který ovšem uvnitř skrývá celkem solidní luxus. I zde je bazén, masáže, sauny… Ceny jsou ale výrazně nižší.

Němci vsadili na pohodlí téměř rodinné. Nedaleko Gdaňsku je hotel s názvem Dwor Oliwski. Jde o feudální velkostatek ze 17. století stojící uprostřed parku. Ten ovšem byl otevřený a mohl do něj kdokoli. Německá výprava si tak vymínila, že bude muset být obehnaný plotem. Stalo se.

Ve fotogalerii se pak můžete podívat třeba na ubytování Italů v hotelu Turówka v Krakově nebo na španělský hotel Mistral. Ten je v obci Gniewino, a aby měli fotbalisté úplnou pohodu, nechali zavřít celou obec a dovnitř se dostane jen ten, kdo má speciální povolení.