Deváté letošní číslo časopisu Dům&Zahrada ukazuje, že tradiční neznamená mrtvý. Tradice stavění z cihel je stálá, jako cihly samy. Tak se podívejte, co všechno o cihlách víte i nevíte. Jaké mají přednosti i nevýhody, jak se s nimi pracuje…

Ale je tu spousta dalších skvělých materiálů. Chtěli bychom vypíchnout tradiční obsah čísla – návštěvy v zajímavých domech. Tentokrát je to opravdu pěkné čtení i krásné pokoukání. Jestli v létě doděláváte svůj dům, chatu či chalupu, určitě vás také bude zajímat téma omítek. Je to kabát každého domu, který jej dělá nejen slušivým, ale také je to jakýsi ochranný oblek. Když nefunguje, budově to nesvědčí.

Děkujeme všem čtenářům

Také bychom chtěli poděkovat všem čtenářům. Časopis Dům&Zahrada má přes 100 tisíc čtenářů. Proti loňsku tak vzrostl počet čtenářů našeho měsíčníku o 34 procent! Magazín tak ještě posílil svou pozici nejčtenějšího časopisu o bydlení na českém trhu.

Počet čtenářů měsíčníku Dům&Zahrada dosáhl 103 tisíc. Vyplývá to z oficiálního průzkumu čtenosti Media Projekt za 1. a 2. čtvrtletí roku 2012. Ve stejném období v loňském roce četlo podle tohoto průzkumu Unie vydavatelů každý měsíc 77 tisíc lidí. Čtenost časopisu tak meziročně vzrostla o 26 tisíc čtenářů, což představuje 34 procent.

Čtenost:

    1. a 2. čtvrtletí 2012 - 103 tisíc
      1. čtvrtletí 2011 a 1. čtvrtletí 2012 - 88 tisíc
        1. a 2. čtvrtletí 2011 - 77 tisíc

        Zdroj: Media Projekt

        Děkujeme

        **A pokud jste pravidelnými i nepravidelnými čtenáři časopisu, můžete si jej sami předplatit. Jak? Objednejte si ho přes internet zde