Nikol, to skoro zní, jako byste bydlela na kolonádě. Navíc k vodě to máte hodně blízko, že?

Ano mám. Dům se nachází přímo mezi plaveckým bazénem a vodárnou, kde je krásný park s restaurací a zahrádkou v Sokolovně. Je tam také tenisové i basketbalové hřiště a venkovní posilovna. Nejvíce oceňuji rovný terén kolem Vltavy, který využívám na jízdu na longboardu nebo kole. Tudy jezdím na farmářský trh na Náplavce nebo za přítelem do lázní. Velkou výhodou je i poměrně krátká vzdálenost od magistrály a krásné okolí plné vilek s terasami a bazénem. Byt je navíc situován s velkými okny na jih, což oceňuji především v letních měsících.

Potřebujete k bydlení velký prostor?

Byt má něco přes 70 m², z nichž velkou část zaujímá obývací pokoj spojený malou příčkou s kuchyní. Z ložnice s patrem určené pro přespání návštěv se skrze šatnu dostanete do prostorné koupelny s vanou. Toaleta je šikovně umístěna v předsíni celého bytu, kde je i vestavěná skříň a botník. Nejvíce využívám samozřejmě šatnu s koupelnou, kde jsou zároveň velká zrcadla. A to se mi líbí... asi jako každé ženě.

Utratila jste za zařízení do bytu hodně peněz?

Před pár lety jsem nafotila kampaň pro VIP nábytek, který mě odměnil luxusním nábytkem dle mého výběru. V mém bytě je z této kampaně bílá sedačka s vypolstrovaným lehátkem, designová židle nebo třeba lustr. V našem bytě obývacímu pokoji, podobně jako ložnici, dominují dřevěné prvky a thajský styl. Nejdražší ale paradoxně asi nebyl nějaký speciální nábytek nebo obraz, ale stylová bílá televize Samsung.

UŽ JSME SE PODÍVALI DO BYTŮ TĚCHTO CELEBRIT:

Zmínila jste se o šatně. To asi nepůjde o klasickou skříň, ale představuji si pěknou prostornou místnost, kam se vejdou všechny ty kabelky, botky, šaty...

Stejně jako Carrie ze "Sexu ve městě" jsem si přála vlastní šatnu, a i když ještě není úplně dozařízená, šatičky, lodičky, kabelky a pásky už našly své místo. Zbývá jen dotřídit letní oblečení od zimního a může začít bazárek, který pro kamarádky plánuji na konci léta.

Kde nejraději odpočíváte?

Díky přítelovu dreamjobu ve Žlutých lázních trávíme většinu času na terásce tam. Doma ze všeho nejraději odpočíváme na nové, velké posteli nebo ve vaně při svíčkách. Jsme vlastně docela romantici...

Ve vašem bytečku má své místo i klavír? To vy na něj hrajete?

Kdepak! Klavír je přítelův a je perfektně „uložen“ přímo vedle postele, takže mě téměř každé ráno probouzí nějakou krásnou melodií. Musím přiznat, že mám ten den díky němu a klavíru hned o něco krásnější!

Stala se vám v bytě nějaká nepříjemná záležitost?

Jak už to v létě bývá, tak je celý dům plný rekonstrukcí a oprav, takže se občas nedá v bytě vydržet. Nic většího se ale zatím naštěstí nestalo. Jenže znáte to...

A jak to máte doma rozdělené s vařením?

Přítel umí jen jediné jídlo, a to thajský Papaya salát. Zvládne samozřejmě i míchaná vajíčka se slaninou, a také umí připravit skvělou snídani. V kuchyni u plotny se ale zatím pohybuji víc já. Baví mě mexická a thajská kuchyně, a tak sháním recepty a nechávám se často inspirovat v restauracích. Jezdíme také každý týden pro pomeranče na trh a připravujeme z nich oblíbený fresh džus. Kupujeme tam i čerstvou zeleninu, ryby nebo mořské plody. Ze všeho nejraději ale peču muffiny, štrúdly nebo slané koláče.

Foto: archiv Nikol Moravcové

Vizitka

  • Narodila se 8. července 1987 v Mostě.
  • Vystudovala Vysokou školu finanční a správní obor marketingová komunikace.
  • Moderuje FASHION TV Czech and Slovak a společenské akce.
  • Zahrála si v 3D filmu V Peřině, v seriálu Dokonalý svět a ve filmu Všiváci.