Vydavatelství Sanoma Media připravila pro čtenáře elektronických časopisů na www.publero.cz letní nabídku předplatných až s 50% slevou. V akci 10za5 tak můžete nakoupit předplatné časopisů Vlasta a Květy, s 33% slevou v akci 3za2 pak National Geographic, Chuť a styl a Dům a zahrada.

Jde tedy o fantastickou nabídku, která do vaší peněženky neudělá žádnou velkou díru. Za deset čísel časopisu Vlasta, který si budete moci číst na svých počítačích, tabletech i chytrých telefonech tak dáte jen 100 korun, stejně tak i za Květy. Tři čísla Chuť a Styl stojí jen 50 Kč a za prestižní tituly, jako je National Geographic či nejčtenější titul o bydlení a stavbě na českém trhu Dům&Zahrada, zaplatíte jen 150 resp. 130 Kč za tři čísla. ***

Připomínáme, že v úterý 16.7. vyšlo nové číslo časopisu Dům&Zahrada, kde najdete mnoho zajímavých návštěv domů. Například je to velmi moderní, i když dřevem obložený dům pro kastelána. Ale jak už to u nás bývá zvykem, nejen návštěvy a pohledy do interiérů nabízí náš časopis. Ten je oceňován hlavně pro to, že jako jediný v sobě spojuje právě tyto články s profesionálními radami, se stavebními tématy a třeba i s články o stavbě zahrad. A ani tentokrát vás nezklameme. Více se o novém čísle dozvíte zde.

Titulní foto: Thinkstockphotos.com