Praha

For Garden 2014 – 8. mezinárodní veletrh zahradní architektury, nábytku, techniky a veřejné zeleně

Každoročně se v areálu Pražského veletržního areálu v Letňanech koná malý zahradnický svátek – For Garden, tentokrát již 8. ročník. Pro příští rok v termínu 20. – 23. 3. 2014. Souběžně s tímto veletrhem probíhají doprovodné veletrhy For Habitat (bydlení, stavba, rekonstrukce), For Furniture (nábytek a bytový design), For Office (kancelářský nábytek, obchodní a společenské prostory). Základní vstupné činí 150,- Kč, zvýhodněné 75,- Kč a celodenní parkování přímo v areálu 100,- Kč.

Lysá nad Labem

Zemědělec – jaro 2014 – 40. ročník

Od 19. do 23. března se pro návštěvníky otevřou brány výstaviště v Lysé nad Labem a přivítají je na 40. národní výstavě zeleně, mechanizace, pěstitelství, květin, ekologie a zpracování výpěstků. Současně probíhá výstava JARO S KOŇMI a floristická soutěž POLABSKÝ MOTÝL. Základní vstupné je 80,- Kč, snížené 60,- Kč.

Olomouc

Flora Olomouc 2014 – jarní etapa

Na konci dubna, konkrétně od 24. do 27. dubna 2014, se konají největší tuzemské trhy květin, zeleniny, semen, školkařských výpěstků, zahradnických pomůcek a potřeb. Souběžně s Florou můžete ve stejném termínu navštívit veletrh Hortifarm, který je věnován zahradní mechanizaci. Plné vstupné činí 100,- Kč, zvýhodněné 80,- a 30,- Kč. Pro rodiny je ideálním řešením rodinná vstupenka za 210,- Kč.

České Budějovice

Hobby 2014

V srdci jihočeské metropole se bude od 14. do 18. května 2014 konat tradiční, již 23. ročník kontraktační prodejní výstavy věnované nářadí a zařízení pro hobby a zahradu, prodeji rostlin a semen, stavebnictví, vytápění, klimatizaci, ekologii, komunální a úklidové technice, zařízení a vybavení bytu a domu, potřebám pro domácnost, vaření a kuchyňským potřebám a hračkám, modelářství, potřebám pro sport a volný čas, chovatelství aj. Vstupné pro dospělé je 100,- Kč, zvýhodněné za 60,- Kč a rodinné za 220,- Kč.

Litoměřice

Tržnice Zahrady Čech

Litoměřické výstaviště zve všechny zahrádkáře, chalupáře a kutily v termínu od 9. do 13. dubna do svého areálu, kde na ně, jako každoročně, čeká jarní prodejní výstava. Můžete si zde zakoupit sadbu, květiny, cibuloviny, zahradní nářadí, techniku a hnojiva.