Pražská kancelář HKTDC poskytne novým návštěvníkům veletrhu sponzorované ubytování ve vybraných hotelech v srdci města.

Veletrhu se pravidelně účastní přes 2000 vystavovatelů z 32 zemí a regionů a přes 27 000 návštěvníků z řad managementu firem a odborné veřejnosti z celého světa. Veletržní areál se nachází na ostrově Hongkong, přímo v centru města. Návštěvníci tak mohou skloubit své pracovní povinnosti s prohlídkou města a vychutnat si jeho jedinečnou atmosféru.

Novinkou na 29. ročníku veletrhu bude zóna Zelené a zdravé bydlení a Svět potřeb pro domácí mazlíčky, kde se představí přes 100 dodavatelů. Veletrh dále nabídne rozšířenou halu ″World of Fine Décor″, která představí designové domácí doplňky a nábytek všeho druhu. V hale Elegance se budou prezentovat vystavovatelé exkluzivních světových značek s jejich nejnovějšími výrobky.

„Hongkong je mezinárodní platformou pro obchodníky z celého světa. Na hongkongském veletrhu domácích potřeb vystavují jen uznávané firmy a kvalitní asijští dodavatelé," říká ing. Kateřina Zapletalová, ředitelka kanceláře Hongkongské obchodní rady.

Novým návštěvníkům veletrhu nabízí Hongkongská obchodní rada možnost využití sponzorovaného ubytování ve vybraných hotelech. Pro pravidelné návštěvníky je určena nabídka slev na hotelech. Všem zájemcům nabízíme zdarma vstupenku na veletrh i službu vyhledání obchodního partnera přímo na veletrhu.

Kontakt pro ČR a SR:

Pobočka HKTDC pro Českou republiku a Slovensko, tel.: 233 323 514, e-mail: prague.consultant@hktdc.org. Na této adrese lze získat informace o sponzorovaném ubytování, příspěvku na dopravu, slevách na hotelech a vstupenky na veletrh zdarma.