Zanedlouho se budete stěhovat do vlastního bytu. Jak dlouho vám trvalo, než jste ho našla?

Bylo to velice rychlé. Původně jsem měla vybraný úplně jiný byt, ale byly v něm velice tenké zdi. Se svou profesí, kdy neustále zpívám a pouštím si hudbu, do toho ráda pořádám večírky, jsem nechtěla, aby na mě někdo neustále bušil. Musela jsem rychle sehnat něco jiného. A naskytl se právě byt, kde tyto problémy nehrozí. Navíc je na Vinohradech, což je pro mě úplně nejlepší lokalita.

Co dalšího rozhodlo kromě lokality a silných zdí?

Je zařízený, a tudíž se tam dá hned bydlet. Dá se vylézt na střechu garáže, což je další plus - mám k dispozici terasu! Plánuji si na ní vysadit bylinky, které ráda používám při vaření. Také miluji řezané květiny, takže doufám, že mi je bude přítel často nosit. Také to bude podmínka každé návštěvy. Kdo mi nepřinese květiny, nebude smět přes práh.

ČTĚTE TAKÉ:

Bude zapotřebí nějaká rekonstrukce, než se nastěhujete?

Naštěstí nemusím upravovat vůbec nic. Všechno je hotové. Jenom chci vyměnit nějaký nábytek. Líbí se mi minimálně nábytku. Mám ráda otevřené prostory. Ráda bych si pořídila postel z palet, do obýváku plánuji velký stůl, abych mohla pořádat večeře pro kamarády. Jenže byt není moc velký, má 47 m², tak uvidíme, jak velký se mi tam vejde.

Jaké barvy budou u vás doma převládat?

Miluju zelenou a zrovna kuchyň je obložená malými zelenými kachličkami, z čehož mám velkou radost. Ale nechci celý byt ladit do jedné barvy. Líbí se mi černá tabulová, která se natře a dá se na ni psát křídou. To mi přijde fantastické. Určitě ji někam použiji.

Vyrobila jste si něco sama?

Počítám s tím, že můj přítel mi tam vyrobí všechno, co si budu přát. Že mi stluče postel i stůl. Například plánuji, že u stolu bude každá židle jiná.

Vlastníte nějakou sbírku?

Sbírám magnetky na ledničku. Z každé výstavy si vždycky nějakou přivezu. V Čechách to ale není možné, protože jde o naprosto nedostatkové zboží. Nikdy nejsou prodejny k výstavám tak dobře uzpůsobené. Nicméně ze světa jsem si jich přivezla už docela dost, nejvíce z Paříže, kam jezdím poměrně často navštěvovat svou starší sestru Rozálii. Nejraději ale vzpomínám na výstavu v New Yorku módního návrháře Alexandra McQueena, odkud jsem si také přivezla magnetku. Nevěřila jsem, z jakých materiálů se dají vyrobit tak úžasné věci.

Myslíte si, že v tomto bytě zůstanete do konce života?

S rodinou bych se do něj určitě nevešla, takže se pak budu muset časem podívat po větším. Ráda bych do domečku, ale chtěla bych ho mít v Praze, což nevím, jestli je finančně vůbec možné.

Vizitka:

  • Narodila se 15. února 1991 v Praze Ireně Obermannové a Danielu Kohoutovi.
  • Na Gymnáziu Jana Nerudy studovala klasický zpěv, poté přestoupila na hereckou konzervatoř.
  • Hrála v divadlech Na Fidlovačce, Jiřího Grossmanna, Komedie, Švandově divadle. Nyní ji můžete vidět v divadle Viola v představení Století hitů a ve Studiu Dva v představení Hello, Dolly!.
  • V televizi se zviditelnila rolí dcery zneužívané otcem ve filmu Tatínkova holčička z cyklu Soukromé pasti. Vidět jste ji mohli také v seriálech Ulice, Život je ples nebo PanMáma.
  • Zpívala v kapelách One Big Boat, Discoballs, nyní působí ve skupině Femme Plastique.