Výstava Bydlení, nové projekty tradičně spojuje přehled možností pořízení nového bydlení, o kterém uvažuje i díky tlaku na ceny a dostupnosti způsobů financování stále více lidí. Cílem výstavy Bydlení je uceleně informovat návštěvníky o nabídce bydlení a služeb především v Praze a Středočeském kraji. Prezentaci svých nejdůležitějších projektů tak předvedou na výstavě přední developeři a atraktivní nabídku domů a bytů představí realitní kanceláře. Návštěvník zde získá informace o facility managementu a dalších službách domácnostem, o jejichž nabídku byla výstava v loňském roce rozšířena.

Veletrh bude opět spojen s velmi navštěvovanými a tradičními veletrhy FOR HABITAT, FOR GARDEN, FOR FORNITURE a FOR OFFICE. Tento koncept souboru jarních výstav se v loňském roce osvědčil, sklidil velký úspěch a splnil očekávání. Návštěvníkům se tedy v druhé polovině března 2014 opět naskytne příležitost nalézt všechny informace na jednom místě.

A kdo tedy na letošním veletrhu Bydlení představí svou nabídku?

Těžištěm výstavy samozřejmě i v letošním roce zůstávají významní developeři a realitní kanceláře, například Skanska, Central Group, JRD, CTR Group, Pražská správa nemovitostí, YIT, Ekospol, UNIGA, Next reality, Sekyra Group nebo M&K Development a další. Finanční instituce budou zastupovat mimo jiné Modrá Pyramida nebo Česká spořitelna. Tento seznam samozřejmě není konečný. Mezi vystavovateli naleznete i firmy z oboru služeb.

Zajistěte si zlevněnou vstupenku

Nepropásněte speciální akci, kterou pro návštěvníky připravil organizátor výstavy. Pokud se zaregistrujete na webových stránkách veletrhu www.vystavabydleni.cz, získáte 50% slevu na vstupenku. Za vstup na všechny veletrhy, konané na jednom místě, tak zaplatíte pouze 75,- Kč. Výstava bude otevřena každý den od 10:00 do 18:00 hodin, poslední den pak do 17:00 hodin.

Přijeďte do Letňan

Veletržní areál PVA Expo se nachází v blízkosti stanice metra C Letňany a návštěvníci přijíždějící autem mohou využít komfortu velkokapacitního parkoviště. Samotný areál nabízí návštěvníkům veškerý komfort, například klimatizaci, rozsáhlé možnosti občerstvení, ale hlavně to nejdůležitější – informace, které hledají.

Těšíme se na vaši návštěvu

Na akci zve M.I.P. Group, a. s., organizátor Bydlení, nové projekty