Veletrh bude opět spojen s velmi navštěvovanými a tradičními veletrhy FOR HABITAT, FOR GARDEN, FOR FORNITURE, FOR OFFICE. Tento nový koncept souboru jarních výstav pro bydlení se osvědčil, sklidil velký úspěch a splnil očekávání. Návštěvníkům se tedy v druhé polovině března 2014 opět naskytne příležitost nalézt všechny informace na jednom místě.

Nepropásněte speciální akci, kterou pro návštěvníky připravil organizátor výstavy. Pokud se zaregistrujete na webových stránkách veletrhu www.vystavabydleni.cz, získáte 50% slevu na vstupenku. Za vstup na všechny veletrhy, konané na jednom místě, tak zaplatíte pouze 75,- Kč. Výstava bude otevřena každý den od 10:00 do 18:00 hodin, poslední den pak do 17:00 hodin.

Veletržní areál PVA Expo se nachází v blízkosti stanice metra C Letňany, návštěvníci, přijíždějící autem mohou využít komfortu velkokapacitního parkoviště. Samotný areál nabízí návštěvníkům veškerý komfort, například klimatizaci, rozsáhlé možnosti občerstvení, ale hlavně to nejdůležitější – informace, které hledají. Podrobnosti o akci najdete na: www.vystavabydleni.cz

Těšíme se na Vaši návštěvu

na akci zve M.I.P. Group, a.s., organizátor Bydlení, nové projekty