Jak dlouho vám trvalo, než jste si vybrala byt v Bratislavě?

Vybírala jsem ho s maminkou, takže rozhodnutí bylo spíše na ní. V bytě totiž přespává celá rodina, jak kdo potřebuje. Svůj pokoj jsem si ale zařídila podle svého. Mám ho krásně nazdobený a všude jsem si rozmístila svíčky.

A v jakém stylu jste si ho zařídila?

Miluji starožitnosti stejně jako moje maminka. Takže převládá starý viktoriánský styl. Nelíbí se mi dívčí barva růžová, dávám přednost spíše tmavším barvám. Snažím se všechno ladit do tmavě červené, což v kontrastu s bílými stěnami vypadá dobře. Také si potrpím na perské koberce.

ČTĚTE TAKÉ:

Pomáhal vám se zařízením nějaký architekt?

Je mi osmnáct, nepotřebuji architekta. Navíc v bytě jen přespávám, takže by to bylo zbytečné. Zařídila jsem si ho tak, abych se v něm cítila dobře.

Na co jste ve svém bytě nejvíce pyšná?

Víc pyšná jsem na svůj pokoj v Americe, který mám mnohem bohatěji vyzdobený než na Slovensku. Stěny jsou tmavě modré a zdobí je buddhistické umění a Nashville Art. Je to uklidňující a krásné. Přivezla jsem si je z celého světa. Jeden jsem si koupila v Los Angeles, druhý v Nashville, třetí je z Německa. Až dosud jsem trávila více času v Americe, teď jsem více na Slovensku, takže si svůj pokoj vezmu ještě více do parády.

Co všechno hodláte v bytě změnit?

Přála bych si natřít skříně, nějak punkově je vymalovat. Asi je ošmirgluji a natřu kovovou červenou barvou.

Práce se nebojíte, takže jste manuálně zručná?

V Americe jsem si sama vyrobila stůl. Ve starožitnictví jsem viděla krásnou desku od stolu, ale chyběly jí nohy. Tak jsem koupila bílé nohy a ke stolu je přilepila. Teď mám krásný stolek.

Pěstujete v bytě nějaké květiny?

Nepěstuji, protože by zašly, když v bytě dlouhou dobu nejsem. Ještě když jsme bydleli na Slovensku, tak jsme měli obrovskou zahradu. Občas se tam vypravím za sousedy na návštěvu, protože jsme spolu měli krásný vztah. Na zahradu ale teď nikdo z rodiny nemáme čas. Možná, až budu mít jednou rodinu, tak o ní budu uvažovat.

S přítelem spolu zatím nežijete, ale byla byste schopná mu něco uvařit?

Umím uvařit americká jídla, ale sestra mého přítele mě začala učit vařit i slovenská. Zvládnu pomazánky, omáčku s rýží nebo těstoviny s masem. Naposledy jsem upekla vynikajícího lososa.

Vlastníte nějakou sbírku?

Nechci se obklopovat jen jednou věcí v mnoha variantách. Raději mám kombinaci zajímavostí, které vzájemně tvoří harmonii.

Byla jste obsazena jako porotkyně v X Factoru. Neuvažujete i o nějakém bydlení v Praze, když tu máte tolik pracovních nabídek?

Uvažuji, nebaví mě bydlet po hotelech. Ale zatím jsem se k tomu neodhodlala.

Vizitka:

  • Narodila se 3. května 1995 v Curychu, ale celý život prožila na Slovensku.
  • Její matka je švýcarského původu a otec je americký lékař, její předci byli také íránského, irského, anglického a ruského původu.
  • V současnosti žije v Nashville v Tennessee.
  • Je finalistkou druhé řady Česko Slovenské SuperStar.
  • Nyní zasedá v porotě Česko Slovenský X Factor.
  • V roce 2012 vydala své debutové album Don´t Look Back.

Foto: FTV Prima