Našimi klienty jsou obecní úřady, chataři, chalupáři. Jednotlivé typy našich zařízení využívají na stavbách, koupalištích, autobazarech a na tržištích. Našimi klienty jsou i invalidé a nemocní lidé s omezenou možností pohybu. Každému klientu rádi pomůžeme s výběrem vhodného typu a poradíme s instalací či umístěním WC.

Odpad z chemického WC je biologicky odbouratelný odpad, který lze po naplnění kapacity likvidovat formou biologické stabilizace přírodními postupy na hnojištích, kompostech, kompostárnách a čistírnách odpadních vod. Zařízení je schváleno Hlavním hygienikem ČR, odborně posouzeno z hlediska odpadu Výzkumným ústavem vodohospodářským, opatřeno Inspekčním certifikátem dle ČSN EN 45 004 a chráněno Úřadem průmyslového vlastnictví.

Obsluha zařízení není náročná. Dle jednoduchého manuálu ji zvládne každý. Systém pracuje na principu uzavřeného okruhu. Obsah v uzavřené nádrži je neustále upravován dezinfekcí, dezodorací a částečným rozkladem pomocí ekologické náplně. Při každém splachování dochází k intenzivnímu provzdušňování a promíchávání obsahu nádrže, což vede k odbourávání nežádoucích látek. Firma Provapo dodává i spotřební chemii pro letní i zimní provoz. Ředění dle návodu zajistí bezproblémové užívání i v mrazech.

Design, stabilita, pohodlí a použití mobilní toalety odpovídá všem požadavkům na moderní WC. Nabízíme chemická WC PROVAPO v několika provedeních, proto si u nás vyberou zákazníci jak ze strany privátních uživatelů, tak i podnikatelských subjektů. V nabídce máme provedení s kabinou i bez kabiny, v obou variantách si můžete vybrat velikostní provedení dle účelu a četnosti užívání.

PROVAPO I, II, IV a VII jsou sklolaminátové WC bez kabiny. Pevný materiál s výztuhami zaručuje bytelnost, dlouhou životnost a provozuschopnost. WC jsou vybavena ručním kalovým čerpadlem pro kompletní vyprázdnění obsahu, jsou rozebíratelná na několik částí a lze je nainstalovat i v místnosti s úzkými dveřmi (52 cm).

PROVAPO III, V, VI jsou WC s kabinou. Kabina je vyrobena z protikorozně upraveného ocelového plechu, s pevnými výztuhami. WC je bytelné, má dlouhou životnost. Manipulace s kabinou je možná i ručně nebo zdvižným vozíkem. Proti odcizení je lze zajistit kotvením. Kabiny jsou uzamykatelné, světlo do kabiny proniká střechou. Pro veřejné účely lze WC dovybavit dávkovačem dezinfekčního roztoku na mytí rukou.

V naší nabídce máme připraveny také veškeré provozní náplně pro používání mobilních WC. Mobilní chemické WC s kabinou znamená rychlou návratnost investice v porovnání s pronájmy mobilních WC. Naše společnost si zakládá na tom, aby nabízený sortiment byl co nejkomplexnější a ve svém oboru co nejlepší. Trvale investujeme do nejmodernějších technologií, abychom dokázali co nejlépe uspokojit požadavky a přání našich zákazníků. Budete-li mít jakékoliv dotazy k nabízenému sortimentu, neváhejte nás kontaktovat.