Co nyní vlastní za těch v přepočtu 2,5 miliardy korun? Jde o pozemky o rozloze 334 270 m² s nemovitostmi, které čítají dohromady 28 ložnic a 30 koupelen. Jeho hlavní budovou je Elk Mountain Lodge – patnáctiložnicový ohromný srub nabitý luxusem a pohodou. Původně koupil jen pozemek, kde se konala svatba, ale nechal zde postavit ohromnou dřevěnou stavbu podle návrhu designérů z Rowland+Broughton. Aby se sem dalo lépe dostat, postavil také novou silnici či nový most.

William Koch v Aspenu - Elk Mountain Lodge

Dům vypadá jako velká lyžařská dřevěnice. Však také jednou z hlavních předností Aspenu je lyžování. Aspen jako takový je nejznámější americkou destinací lyžařů a pozemky miliardáře Kocha leží jen jedenáct mil od centra města Aspen. V domě najdeme ohromnou kuchyň, která nemá jeden kuchařský ostrůvek, ale rovnou dva. Také je zde přes dvě patra vysoký centrální obývací pokoj s krbem postaveným z místních kamenů.

William Koch v Aspenu - Ashcroft Cabin

William Koch v Aspenu - Crystal Cabin

Na dalších třech pozemcích stojí další nemovitosti (ve fotogalerii najdete například Ashcroft Cabin), přičemž tu najdeme třeba kryté plnohodnotné basketbalové hřiště nebo fitness ve vile zvané Crystal Cabin.

Miliardář se proslavil v minulosti už tím, že nechal postavit přesnou kopii starého westernového městečka v Coloradu poblíž města Paonia.

pokud chcete bydlet luxusně, můžete si pronajmout dům známého herce: