Přenosné reproduktory pro zpříjemnění práce

S bezdrátovými reproduktory si pustíte své oblíbené písničky naprosto kdekoliv. Při využití baterie se můžete pohodlně ponořit do poslechu až na několik hodin. Navíc se nemusíte bát, že byste svou hudbou otravovali sousedy. Jednoduše si ji pustíte ve své blízkosti.

Bluetooth reproduktory nabízí všestranné využití

Přenosné reproduktory jsou vybavené technologií Bluetooth. Díky ní k nim připojíte mobilní telefon, tablet či notebook. Zvyšuje se tak možnost jejich využití. Lze je použít jako reproduktory k PC, pro rodinnou oslavu i na pořádný mejdan. Bluetooth reproduktory jednoduše přenesete tam, kde budou aktuálně potřeba.

Hudba pro lepší náladu i získání nové energie

Některé bezdrátové reproduktory nabízejí i podporu funkce NFC. Ta je pro uživatele velice zajímavá. Pokud totiž mají mobilní telefon nebo tablet také s funkcí NFC, přiloží jej k reproduktorům pro rychlé spárování. Na mobilním zařízení pak vyberou skladby, které chtějí přehrát. Nabijte se energií z poslechu hudby. Práce na zahrádce vám půjde lépe od ruky.

Hezkou nabídku reproduktorů značek Amethyst, nebo SoundTek Music mají v e-shopu Geret.cz. Najdete zde i zajímavé tipy na dárky pro muže - designový reproduktor k mobilu, nebo outdoorovou powerbanku.