Ohromný park v Cowley Manor je ukázkou tradičního anglického krajinářství. Na 22 hektarech se rozkládá přírodní obora, jezera i tradiční anglický park. Najdete tu vodopády, tisíce vzácných rostlin, keřů a stromů. Místní park je dokonce v několika svých částech vyhlášen jako přírodní chráněná oblast. Součástí pozemku je i nádherný anglikánský kostel, který hostí i bohoslužby.

Park je navíc každý rok místem pro setkávání umělců, kde se například v nejbližší době představí výtvory známé školy Royal College of Art a navíc zde bude velký piknik na její počest.

Hotel vypadá zvenčí jako tradiční anglický zámeček. Návštěvníci by tedy očekávali empírový nábytek, velké krby, pohodlí v tradičním stylu. Ale budou překvapeni. Interiér je totiž veden v moderním designu. Je velmi barevný a najdeme tu množství známých designérských výtvorů, jako jsou křesla Barcelona z dílny známého Miese van der Rohe, Confort od Le Corbusiera apod. Kdo nemá rád ultramodernu, nemusí se bát. Tohle je moderní, ale vkusné. Žádný minimalismus. Žádné studené místnosti. Tohle je barevný, příjemně zabydlený prostor.

V hotelu navíc může návštěvník relaxovat nejen na zahradě, ale jsou tu i rozlehlé bazény, spa, masážní salony… je to dokonalé místo na britském venkově.