Tohle bylo místo, které bylo jako stvořené pro velké party i soukromé odpočinkové chvíle v úzkém kruhu kamarádů. Walt Disney zde trávil mnoho dní a nocí s kamarády z nejvyšší společnosti, kteří se objevili v jeho studiích. Mezi nimi byli lidé slavných jmen, které mohl nazývat přáteli, jako například Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bob Hope, Lucille Ball and Desi Arnaz nebo Humphrey Bogart.

Tři akry velký pozemek a nerušený výhled do pouště zaručoval opravdové soukromí. Tady je nikdo nevyrušoval. Novináři jim nedávali otázky, nefotili je. Tohle bylo místo odpočinku. Dům o podlahové ploše 148 m² ale má jen jedinou ložnici. Takže hosté tu prý spali ve spacácích na matracích.

Dům je na prodej. Ale už od roku 2014. Bohužel. Zpočátku byl nabízen za 595 000 dolarů. Jenže žádný zájemce se nenašel. Cena postupně klesala. A to nejen z důvodu absence zájemců, ale i toho, že dům není zabezpečen, takže za ten rok, co je v nabídce, bylo jeho vybavení z velké části rozkradeno. Nyní se na stránkách realitní kanceláře skví nová cifra – 350 000 dolarů.