V překrásné přírodě Bavorského lesa najdete Lesní cestu v korunách stromů WaldWipfelWeg, umístěnou na 30 m vysokých betonových pilířích. Lesní cesta v korunách stromů nabízí pohled na les z úplně jiné perspektivy. Za dobrého počasí uvidíte až k Dunaji a vrcholkům Alp. Lesní cesta v korunách stromů plynule navazuje na Přírodní zážitkovou stezku, která je didakticky zpracována a přináší zábavu i poučení pro malé i velké. Mimoto si užijete i putování po Stezce optických klamů, kde vás bude šálit zrak... Lesní cesta v korunách stromů je otevřena celoročně. Děti se mohou vyřádit na lezecké stěně, v dětském lanovém parku, v indiánském týpí či pozorovat alpaky, klokany, lamy a ovce ve volných výbězích.

Rodiny s dětmi si v St. Englmaru užijou zábavu po celý den. V letním období (do 8.11.2015) totiž mohou v bezprostřední blízkosti Cesty v korunách stromů navštívit ještě ráj bobových drah, zážitkový park „Egidi-Buckel“, se dvěma nejdelšími bobovými dráhami v Bavorském lese o délce více než 1.000 m – trochu adrenalinu při takové jízdě ocení nejen děti! Zatímco si děti užívají na dětském hřišti s prolézačkami, řádí na skákacím hradu, autodromu, šlapacích tříkolkách, visuté lanovce apod., dospělí si mohou nerušeně užívat chutnou bavorskou kuchyni. Terasa je velmi přehledná, rodiče mají své ratolesti neustále pod kontrolou. Kdo by chtěl změnu, může si zaskákat na trampolíně až do výšky 6 m, anebo vystoupat na místní rozhlednu. Ta se tyčí do výšky 20 m a v případě příznivého počasí nabízí nádherný výhled daleko do krajiny i na celý areál. Vstup do zážitkového parku včetně parkování pro osobní automobily je zdarma. Jízdné zaplatíte pouze na bobové dráze a několika vybraných atrakcích.

Kompletní ceník a otevírací doba na: www.WaldWipfelWeg.de a www.sommerrodeln.de

A nyní můžete soutěžit o vstupenky na tato zajímavá místa. Stačí PŘEJÍT SEM a odpovědět správně na soutěžní otázky. Máte možnost vyhrát:

  • 2x vstupenka na WaldWipfelWeg + 4x poukaz na jízdu na bobových drahách v Egidi-Buckel
  • 2x vstupenka na WaldWipfelWeg+ 4x poukaz na jízdu na bobových drahách v Egidi-Buckel

Soutěž probíhá od 13.8.2015 – 26.8.2015.