Tenhle dům je neobyčejný po všech stránkách. Je jen několik mil od slavného Coldwater kaňonu. Na ohromném pozemku jej původně začal stavět Mohamed Hadid, když dům samotný navrhl Bob Ray Offenhauser. Ještě minulý rok jej prodával majitel mnoha a mnoha nemovitostí Jeff Greene, který paradoxně vydělal nejvíc na finanční realitní krizi v USA.

Greene, který je vyloženě investorem, protože nikdy nebydlel ani ve státě Kalifornie, koupil zpola rozestavěný dům v roce 2007 za 35 milionů dolarů (858 milionů korun). Následně jej dostavěl v nejvyšších standardech.

Palác lásky (tak se jmenuje – Palazzo di Amore) má neskutečných 23 koupelen, 12 ložnic, speciální křídlo pro služebnictvo, turecké lázně, divadlo s padesáti sedadly, bowlingovou dráhu či taneční sál s otáčivým pódiem a laserovými efekty. Velkou devizou celé stavby je vlastní vinice, která ročně produkuje několik set litrů vín Sangioves, Syrah, Cabernet, Merlot, Rose a Sauvignon Blanc. Na pozemku se mohou zpracovávat a následně uskladňovat ve vinném sklepě. Do velkého se vejde 10 000 lahví. Menší a vhodný i pro návštěvy a party má kapacitu 3000 lahví.

Kdo má rád olivy, ten si užije množství olivovníků, které rostou například kolem čtyřicetimetrového venkovního bazénu.

Majitel, který jistě bude pořádat opulentní party, pak nebude mít problém se zaparkováním automobilů hostů. Na pozemku je všeho všudy 150 parkovacích míst.

Cena téhle stavby je stejně neskutečná, jako výše uvedené přednosti. 195 milionů dolarů je v přepočtu podle aktuálního kurzu asi 4,8 miliardy.