O co soutěžíte?

Získat můžete luxusní kosmetiku a parfémy od Lanvin, Frais Monde, Oriflame, Medaprex, kvalitní čaje Biogena, dárkové balíčky a mnoho dalšího.

Soutěžit můžete zde: http://valentyn.kafe.cz/

Harmonogram soutěže:

  • Trvání soutěže: od 1. 2. 2016 do 14. 2. 2016
  • Vyhlášení vítězů: nejpozději do 28. 2. 2016
  • V případě dotazů se obraťte na e-mail: redakce@kafe.cz

Organizátorem a provozovatelem soutěže je společnost Astrosat Media, s. r. o., IČ: 49358154, se sídlem Přátelství 986, 104 01 Praha 10 - Uhříněves.

Jak soutěžit?

Na každém políčku kalendáře najdete pro každý den jednu soutěžní otázku vztahující se k danému dárku. Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyplňte své kontaktní údaje. Odešlete a jste automaticky zařazeni do soutěže.

U dnů s jednou výhrou vyhrává tento den správná odpověď v polovině pořadí (zaokrouhlení nahoru). U dnů s více výhrami tento den vyhrává každý Xtý soutěžící (X=počet správných odpovědí/počet výher - zaokrouhlení nahoru). Soutěžící, který zvolí nesprávnou odpověď, bude ze soutěže vyřazen. Soutěžit můžete v daný den pouze jednou. Soutěže se však můžete zúčastnit opakovaně ve všech dnech. Pořadatel soutěže je oprávněn ze soutěže vyřadit účastníky, kteří porušují podmínky soutěže. Účastníkem soutěže je každý občan České republiky a Slovenské republiky žijící trvale na území České republiky.

Účastí v soutěži dává soutěžící souhlas, aby pořadatel soutěže zpracovával jako správce údaje poskytnuté v soutěži. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně. Účastníci soutěže jsou oprávněni tento souhlas kdykoliv písemně odvolat. V případě potřeby si pořadatel soutěže vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci pořadatele soutěže a jejich rodinní příslušníci. Ceny v soutěži nelze vymáhat soudně.

Organizátor soutěže si vyhrazuje právo soutěž zrušit v případě, že v jejím průběhu bude zaznamenáno neregulérní chování účastníků, popř. pokusy o zmanipulování výsledků soutěže. Pravidla soutěže se v jejím průběhu mohou změnit. Výherce budeme kontaktovat přes e-mailovou adresu, kterou uvedou u soutěžní otázky.

Každý účastník je povinen seznámit se s úplnými pravidly soutěže a se všeobecnými podmínkami, které se pro něj účastí v soutěži stávají závaznými.

Soutěž Valentýn Kafe.cz se řídí Všeobecnými marketingovými podmínkami společnosti Astrosat Media, s. r. o.. a Zásadami nakládání s osobními údaji.

Titulní foto: Shutterstock.com