Tady je maličké hotelové středisko, zapravené do nabídky Le Collectionist. Je to místo, kde budete mít soukromí, ale nejde o žádnou samotu, na které dávají lišky dobrou noc. Tohle je resort s velmi kvalitními službami, ovšem v malém komorním stylu, nejde o žádný velkohotel.

Dostat se na Necker Island je trochu oříšek. Na Britské Panenské ostrovy se dostanete letadlem. Jenže na Necker Island už velké letadlo nepřiletí, takže musíte přesednout na menší soukromé letadlo a doletět na vedlejší ostrov. Odtud pak už jen vrtulníkem nebo lodí. Vrtulníkem je to trochu luxusnější, ale musí být na to povětrnostní podmínky a také je omezen provoz vrtulníků na určité hodiny.

Na ostrově je několik samostatných vil, kde mají návštěvníci velké soukromí. Jedna z nich má například dost příkladný název – Love Temple (Chrám lásky), což je vlastně novomanželské apartmá. Domky jsou typické stavby pro tropické podnebí – z dřeva postavené konstrukce vyplněné sklem, které se samozřejmě dá odsunout a nechat vát vítr skrz celý pokoj.

Na ostrově je možné si půjčit zdarma všechno potápěčské i surfařské vybavení, ostatně pro potápěče jsou Britské Panenské ostrovy hotovým rájem. Stejně tak je tu možnost využít školy tenisu, pilates, jógy, spa… A pokud dojdou nápady na vyžití přímo na ostrově, pak je tu celé souostroví, na které uspořádá hotel pěkný výlet, třeba i na Anegadu, což je největší bariérový útes na světě. Jen pár metrů pod hladinou v délce přes deset kilometrů se táhne úžasný vodní svět.