Vyhledávanými projekty ve světě bydlení jsou již několik let návrhy, které se kromě funkčního a pohodlného bydlení zároveň soustřeďují i na šetrný přístup k životnímu prostředí. Mezi firmy, které nabízí takové návrhy, patří například společnost JRD, která je na českém trhu lídrem ve výstavbě nízkoenergetických a pasivních bytových domů už třináctým rokem. Pasivní domy jsou navrhovány tak, aby splňovaly standard životního stylu nového tisíciletí – kvalitní, zdravé a úsporné bydlení v souladu s přírodou. Na jejich nejnovější ekoprojekty – ECOCITY MALEŠICE a VILADOMY SEMMERING – se můžete těšit právě na letošní výstavě, kde vám budou představeny všechny jejich výhody, kterých je víc než dost.

K tradičním lídrům zeleného stavění v České republice se řadí i společnost SKANSKA. Ta vytváří nové domovy v různých lokalitách, přičemž každá z nich podporuje jiný životní styl. Stačí si jen vybrat, co je pro vás to pravé a kde se cítíte nejlépe. Jedinečnou novinkou společnosti Skanska je uvedení projektu, jenž recykluje pitnou vodu tak, že využívá přečištěnou vodu z koupelen pro splachování toalet. Tím se výrazně snižuje spotřeba vody a zatěžování životního prostředí. Jejich projekty tak zaujmou každého, kdo nechce jen nečinně přihlížet plýtvání, ale sám chce žít ve funkčním bytě s šetrným přístupem k přírodě. Na veletrhu se však letos kromě nich představí i další zástupci již tradičních firem, jako jsou například TRIGEMA, EKOSPOL, YIT, Star Group nebo MS-INVEST, a zároveň se návštěvníci mohou těšit i na úplně nové vystavovatele, kteří nabídnou spoustu zajímavých tipů.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost dozvědět se od těch nejlepších odborníků ve svém oboru o nejnovějších bytových projektech a nabídce parcel. Inspirujte se na výstavě BYDLENÍ, nové projekty a zvolte si to, kde a jak chcete žít. Protože váš domov je váš styl!

Pro další informace navštivte www.vystavabydleni.cz nebo www.pvaexpo.cz.