O rok později se rozvedli a dům od té doby využíval jeden nebo druhý jen příležitostně. Přitom jde o nádherné sídlo ve viktoriánském stylu, jehož přednosti se nedají pomalu ani vypočítat. V nabídce je přitom už pěknou řádku let a cena klesla z 12 milionů dolarů na současných 9,5 milionů dolarů (300 milionů – 237 milionů korun).

Pojďme se tedy podívat, jak takové milionářské manželské hnízdečko dvou celebrit vypadá. Především leží v Hidden Hills, jehož jméno už dost napovídá. Jde o ohromnou lokalitu, která je obehnána velkým plotem. Není dostupná pro veřejnost. A toho si místní usedlíci cení nejvíc. Majitelé milionářských domů tu mají klid a neotravují je tady žádní paparazzi.

Jde vlastně o dva domy – jeden pro majitele a jeden „menší“ pro návštěvy. V hlavním domě, který byl v roce 1941 zrekonstruován designérem Thomem Filiciou, vládne pohoda. Není to žádné supermoderní sídlo plné nevkusu. Tady má hlavní slovo dřevo, ve všech jeho barvách a podobách. Je kombinováno s bílou barvou, krémově béžovou nebo tmavě hnědou. Vše je vkusně zařízeno. A i když byl dům obýván televizními celebritami, televize tu sice jsou přítomné, ale na rozdíl od jiných domů to není hlavní dominanta každého pokoje. Naopak. V mnoha místnostech televizi vůbec nenajdete. Celkem tu je pět ložnic. Je tu kinosál či nahrávací studio.

Druhý dům pro návštěvy pak má dalších pět ložnic. Na pozemku je ale spousta dalších staveb. Například jsou tu stáje pro koně i s výběhem, zastřešený plavecký bazén, zahradní pavilon apod. Najdeme tu také tenisové kurty, venkovní bazén, dům pro služebnictvo…

Foto: Dolly Lenz Real Estate