Na Wooster Street, tedy v centru SoHo, měla byt tahle známá americká herečka a zpěvačka. Říkáme, měla, protože je nyní na prodej. Za čtyři miliony dolarů je možné koupit byt o plošné výměře cca 330 m², který oplývá místem. Není totiž rozparcelovaný na hromady ložnic a ložniček. Má jen dvě koupelny s toaletou a většinu pak zabírá ohromný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou. Ovšem stejnou funkci, akorát spíš skromnější má druhá část bytu. Jak to tedy je?

Na jedné straně je jakási část majitelky bytu, kterou poznáte podle tmavých parket a velké tmavé kuchyně. Za zdí je pak skromnější část, která náleží k druhému pokoji. Kuchyně je tu výrazně menší a navíc je v ní zabudována pračka se sušičkou. Tyto prostory poznáte podle světlejších parket.

Vybavení bytu je velmi různorodé – od koloniálního, přes africký, až po moderní a technicistní styl. Prostě pěkné věci sem Whoopi Golbergová dala tak, aby jí něco připomínaly, aby jí dělaly dobře na duši a netvořily tu přehlídku střízlivé elegance pro prestižní časopisy o bydlení.