On ji prodává už pěkně dlouho. Víc než rok. A když u Sotheby´s Realty nenašli kupce, který by 26 miliónů dolarů obětoval (624 milionů korun), přešel Johnny Depp ke konkurenci Hilton & Hyland. A tady je cena najednou dvojnásobná: 55,5 milionů dolarů (1,3 miliardy korun).

Šéf z agentury Sotheby´s France poznamenal, že už původní požadovaná cena byla poněkud „ambiciózní“, ale třeba Rick Hilton z Hilton & Hyland to vidí jinak – optimističtěji.

Johnny Depp si před lety (v roce 2001) koupil vesničku Plan de la Tour jako svou osobní investici. Nechal ji zrekonstruovat, postavit například dva bazény, umělou jeskyni ve stylu Pirátů z Karibiku a také skatepark pro svého syna. Jen opravami utratil asi 10 milionů dolarů (240 milionů korun). Dále ve vesničce najdeme kostel, několik domů, bar, restaurant, jeho vlastní dům vybavený v cikánském stylu, zeleninové zahrady, olivovníkové háje apod.

Johnny Depp dále vlastní ostrov v Tichém oceánu, ohromnou farmu v Nashville, několik bytů v New Yorku, Los Angeles, Las Vegas, Paříži i Londýně.