Studio City není žádná lokace miliardářů. Není to místo, kde by byli na každém rohu vysoké ploty a za nimi hvězdy stříbrného plátna, hudebních cen nebo realitní magnáti. Přesto tu měl svůj dům i Leonardo DiCaprio, hvězda z mnoha hollywoodských filmů.

Tento herec nyní rozprodává své nemovitosti. Ostatně nijak se omezovat nemusí, vždyť vlastní hromady domů a bytů v New Yorku, na Hollywood Hills, Palm Springs… Řekněme, že tohle je jen takové vyčištění od „přebytečných drobků“.

I když dům není v žádné superlokalitě, je to stále krásná ukázka luxusního bydlení. Vícekřídlá budova obkličuje vnitřní část s bazénem, takže uvnitř je naprosté soukromí. Ostatně i pozemek je dost velký a samotný dům má podlahovou plochu přes 300 m². Všechny velké skleněné stěny se dají otevřít dokořán, a zcela tak propojit interiér s exteriérem.

Uvnitř je to přehlídka kvalitních materiálů a jednoduchého, ale elegantního designu. Podlahy jsou z bambusu, v každém pokoji je samostatný krb.

Zájemci mohou dům koupit za cenu 2 395 000 dolarů, což je v přepočtu asi 57,5 milionů korun. Není to málo, ale na to, že jde o dům po takové celebritě, je to celkem dobrá cena.