Francouzský zámeček to ani tak není. Tohle je typický americký mix různých stavebních a nábytkových slohů, mix toho, co můžete ve Francii, Anglii, Belgii, Španělsku a dalších zemích potkat v luxusních sídlech knížat, hrabat a králů. Najdete tu dřevěné kazetové stropy (ovšem třeba proložené podsvícenými polodrahokamy), stejně jako štukovou výzdobu, látkové či kožené tapety, zrcadlové síně, zlacené rokokové ornamenty se srážejí s neorománskou klenbou, barokními křesly… A to všechno moderně pojaté, funkční. Úžasná je třeba kuchyně celá ve starobylém dřevě, s velkým dřevěným trámově-kazetovým stropem, dřevěnými vyřezávanými lustry a s kuchyňskou linkou s leštěnou stříbrnou moderní troubou zasazenou pěkně do výše očí.

Ale opusťme historizující část domu a přesuňme se do té trochu modernější. Tedy o dost modernější. Je tu totiž přístavek, který je naopak extrémně moderní. Jde vlastně o zábavní centrum. Je tu velký bar, bowling a vstup do úžasného vodního parku, kde je všechno. Jsou tu fontány, tobogan, protiproudy, umělé jeskyně… A kolem pak najdeme trampolínu, krytou halu na basketbal, tenisový kurt…

Je tu všechno, na co si vzpomenete. A to vše můžete mít. Za pouhých 32 milionů dolarů, tedy asi tři čtvrtě miliardy korun.