Nádherný třípatrový dům v Beverly Hills má tři velké ložnice, obývací pokoj, tři koupelny a fantastickou, moderně vybavenou kuchyň. Tmavé dřevěné podlahy, táhnoucí se téměř všemi místnostmi, spolu s novým moderním vzhledem, těmi nejkvalitnějšími spotřebiči a pohodlným nábytkem nejen vytvářejí pocit útulného domova, ale také prozrazují, že majitelka domu má opravdu skvělý vkus.

Máte chuť dát si své ranní cappuccino, latte, espresso, nebo jinou ranní kávu z nejmodernějšího kávovaru Miele v gurmánské kuchyni? Není problém! Každá žena by jistě ocenila vybavenost a velký prostor, který toto "centrum každého domova" nabízí. Nebo můžete posnídat na prosluněné terase, zabořit se do lehátek a pozorovat dění v Los Angeles, na které máte perfektní výhled.

jessica alba

Rádi se bavíte? V přízemí domu najdete dokonalé vybavení na každou party nebo večer s přáteli: 80palcovou velkou plochou obrazovku, kulečník a samozřejmě nechybí ani plný bar. Pokud upřednostňujete tichý klidný večer a posezení u knížky nebo chcete připravit romantickou večeři pro svého partnera či partnerku, u velkého krbu s praskajícím dřevem bude atmosféra bez chybičky. Dům je samozřejmě vybavený perfektním bezpečnostním systémem.