Jednopatrový dům s terasou byl postaven již v roce 1931 a má vše, na co si jen vzpomenete. Kromě velkého počtu světlých a vzdušných pokojů – šest ložnic, obývací pokoj a rodinný pokoj – také opravdu velkou kuchyň s dvěma obřími sporáky. V domě je sedm koupelen a před ním stojí bazén s terasou a také menší domek pro ubytování hostů.

Dům je zařízený velmi útulně, ale vkusně. V interiéru převládají přírodní prvky, dále plyš, velurové a semišové tkaniny. Na podlahách jsou buď dřevěné parkety, nebo prkna. Pokoje mají velká okna s výhledem do zahrady. Součástí je garáž pro tři auta a výhled na oceán.

Jak se žije v luxusní čtvrti Bel Air

Rezidenční oblast Bel Air leží v kopcích Los Angeles v Kalifornii a spolu s Beverly Hills a Holmby Hills tvoří tzv. platinový trojúhelník. Tedy místo s nejluxusnějšími adresami v Los Angeles. Majitelé rezidencí v Bel Air si přísně hlídají své soukromí. Jejich rozlehlá sídla jsou ukrytá za vysokými zdmi a velmi nedostupná. Základem je brána, hustá a neproniknutelná zeleň a klikaté cesty. Domy často připomínají španělské haciendy nebo ranče a velká panství. Samozřejmostí jsou velké pozemky, ale čím výše do hor, tím jsou stavební pozemky menší a domy skromnější.

Výhodou je ovšem krásný panoramatický výhled na Los Angeles a ostrov Catalina. Níže položené rezidence jsou ovšem nejdražší, a to především díky blízkosti hlavní dopravní tepny Sunset Boulevard. V Bel Air většinou chybí chodníky na rozdíl například od Beverly Hills. Záměr je jasný: odradit zvědavou veřejnost od procházek v obci. O pořádek se stará místní bezpečnostní firma.