Apartmán po britském kytaristovi skupiny Duran Duran Andym Taylorovi rozhodně nebude za hubičku, stojí totiž 1,7 milionu liber.

Tento luxusní penthouse v budově, která kdysi bývala útočištěm pro osiřelé dívky, válečné výslechové centrum a domov pro seniory, se objevil na prodej na realitním trhu. Kytarista žil v bytě 4+kk ve Wandsworthu, v jihozápadním Londýně, od roku 1980, v době nejúspěšnějších let birminghamské kapely.

Na pozemku se nachází kriketové hřiště o rozloze 3 500 m2, samotnou budovu, která se nazývá Vlastenecká budova Royal Victoria, navrhl architekt Major Rohde Hawkins. Byla postavena v letech 1857-1859, a dokonce sama královna Viktorie k ní položila základní kámen.

Apartmán disponuje velkým obývacím pokojem, který je propojen s kuchyňským koutem, vybaveným kvalitními spotřebiči. Na podlaze leží dřevěná plovoucí podlaha z bukového dřeva, která společně s bílou výmalbou celý byt opticky ještě zvětšuje a prosvětluje.

Ložnice, které se nacházejí ve druhém patře tohoto mezonetového apartmánu, jsou vybaveny velmi jednoduše s minimem nábytku, zato však je velký důraz kladen na efektnost doplňků, jako jsou obrazy, proutěné koše a podobně. Samy podkrovní prostory se zkosenými stropy vyvolávají pocit, jako byste byli blízko nebi.

Andy Taylor, pětapadesátiletý kytarista, hudební skladatel a producent, otec čtyř dětí, působil v kapelách Duran Duran, Thunder's Luke Morley, ale i v sólové kariéře. Podle všech zpráv se však do Duran Duran opět vrátil.