Kanadský herec a komik Mike Myers investoval své peníze do nádherného podkrovního bytu o rozloze téměř 400 čtverečních metrů! Byt je vybaven čtyřmi ložnicemi, kde každá má svou vlastní koupelnu.

Tento nový byt kopíruje předchozí Myersův apartmán, co se týče estetického provedení. Důraz je kladen na spoustu čistých linií, teplého dřeva a průmyslových detailů. Pozoruhodná jsou velká klenutá okna, kterých je v bytě celkem 14, dřevěné trámy a sloupy a velkorysý otevřený prostor.

K dispozici je také soukromý výtah, který se otevírá přímo do vstupní haly. Mike Myers neopomněl ani na kuchyň s jídelním stolem od Christophera Peacocka, pracovní deskou z pravého mramoru, těmi nejkvalitnějšími spotřebiči od firmy Wolf and Sub-Zero a luxusním barem. Apartmá je vybaveno i dvěma šatnami, podlahovým vytápěním, koupelnou s parní sprchou a volně stojící vanou.

Samotná budova nabízí 24hodinového vrátného a recepční obsluhu, má rezidentního správce a samozřejmě nechybí ani perfektní bezpečnostní zařízení. V domě se nachází herna pro děti, krytý plavecký bazén, fitness centrum s tureckými lázněmi, sklep s řízenou teplotou skladování vína a střešní terasa o rozloze téměř 450 metrů čtverečních.