Byt s prodejní cenou 146 milionů korun zabírá celé páté patro budovy, které se odjakživa říká Zvonička (Campanile). Dům byl postaven v roce 1927 a Greta v něm žila od roku 1953 až do své smrti v roce 1990. Kromě ní zde bydleli nejenom členové klanů Rothschildů nebo Heinzů, ale po jistý čas také například britský herec Rex Harrison.

Třípokojový byt o rozloze 365 metrů čtverečních zůstal z velké části v původním stavu, jak si jej kdysi Greta zařídila. Její dědicové z bytu odstranili pouze některé dekorace a osobní věci umělkyně a nechali zrekonstruovat koupelnu a kuchyň. Naopak obě ložnice a obývací pokoj zachovávají design, který si sama herečka zvolila, takže můžete vidět, jaké motivy byly její oblíbené.

Obývacímu pokoji dominují tři knihovny, které zapadají do celkového obložení stěn borovým dřevem, ladění místnosti (i ostatních pokojů) je v kombinaci zelené a růžové barvy, na některých místech přechází až do fialova. Velká okna prostor provzdušňují a umožňují nádherný výhled na okolní město a řeku East River.

Součástí vybavení bytu jsou i obrazy na stěnách, jež představují zbytky úžasné sbírky výtvarného umění, která za života herečky zahrnovala i díla Renoira, Kandinského či Bonnarda.

Každý z trojice soukromých pokojů má svou vlastní koupelnu, okna směrovaná na východ, z každého je hezký výhled na řeku. V jedné z ložnic lze objevit příjemné, bohatě polstrované křeslo na čtení, v další pak i knihovnu velkorysých rozměrů (tento pokoj prý ovšem sama umělkyně používala především jako šatnu).