Britský rockerový zpěvák Sting a jeho manželka Trudie Styler obývají tento nádherný byt v 16. a 17. patře domu v Central Park West již od roku 2008, kdy ho koupili za téměř 27 milionů dolarů. Teď se rozhodli k jeho prodeji.

Byt prošel mnoha rekonstrukcemi a proměnami, které provedla populární designová firma SheltonMindel, a z relativně obyčejného apartmánu vytvořila honosné sídlo, v němž nechybí dvě spirálová schodiště spojující obě patra a také nádherný do spirály vedený krb, pro který našli inspiraci ve Fibonacciho spirále.

Populární pár se rozhodl prodat tento byt, protože prý potřebují více místa pro svou rozrůstající se rodinu, a tak tento byt o celkové rozloze přibližně 540 metrů čtverečních již pro ně prý není dostačující.

V apartmánu se ve spodním patře nachází vybavená kuchyně s dvěma lednicemi, čtyřmi troubami a třemi myčkami na nádobí!!!, jídelna, moderně zařízený obývací pokoj, v hořejším patře, které kromě dvou schodišť spojuje i soukromý výtah, jsou potom ložnice s výhledem na Central Park, koupelny a šatny s převlékárnami a také opulentní vířivka a sauna.