Stylový byt o třech ložnicích a třech koupelnách o celkové rozloze 390 metrů čtverečních se nachází v populární oblasti Carlyle Residences. Yolanda jej zakoupila se svým, teď už bývalým, manželem Davidem Fosterem před dvěma lety. Po rozvodu se rozhodla byt prodat.

Yolanda Hadid je ve Státech známá nejen jako matka dvou topmodelek, ale také díky své roli v show Real Housewives of Beverly Hills, kde se ukázala jako opravdový expert na design a bydlení. A její vkus a smysl pro detail jsou patrné i v tomto luxusním sídle. Celý byt je zařízen velmi vzdušně a prakticky, přesto elegantně. Obložení stěn, luxusní lustry a drapérie jsou opravdovými designovými lahůdkami. Díky velkým oknům od země až ke stropu je celý byt prosvětlený a z terasy je nádherný výhled na okolní město.

Kuchyně je vybavena prvotřídními spotřebiči, a co ocení každá žena, je velká šatní místnost! Součástí bytu je rovněž posilovna s masážním stolem a vířivka s malou saunou. K bytu patří tři parkovací stání, protože jak všichni víme, v Los Angeles se bez auta v podstatě neobejdete.