Je skvělé a osvěžující, když si nějaká celebrita pořídí nové bydlení a není to zrovna super drahá vila. Nový příbytek Seleny Gomez v Kalifornii je tradiční, jednopatrový domek vystavěný v roce 1951, který má tři ložnice, obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, pracovnu, a to na celkem 300 metrech čtverečních. V takovém domě by se cítil doma snad každý z nás.

Elegantní a kompletně zrekonstruovaný domek je obehnaný vysokým živým plotem, který majitelce zajišťuje absolutní soukromí. Zahrada a přední veranda vás přímo vybízejí k návštěvě tohoto jednoduchého, ale stylového domku. Z foyer vejdete do obývacího pokoje s klenutými stropy, kde stojí půvabná knihovna, dva krby a pohodlné gauče zvoucí k odpočinku.

Kompletně nová kuchyňská linka je vybavena tím nejmodernějším zařízením a je otevřena do tzv. Velkého pokoje, který tvoří předěl mezi kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem. Půvabná je stropní konstrukce, na které visí mosazné nádobí. Dodává místnosti šmrnc a působí velmi svěže. Tři ložnice mají své vlastní koupelny vybavené vanou nebo sprchovými kouty.

Na zahradě se nachází bazén s kamenným obložením, vířivka, cihlové terasy, veranda s krytou střechou, grilovací koutek a na části zahrady jsou vysazeny ovocné stromy, pergola s keři vinné révy a zeleninové záhony!