V novém magazínu Spinner Tipy a triky najdete spoustu návodů, co dělat s barevnou vrtulkou. Ta je k němu také přibalená: můžete si vybrat celkem ze čtyř barevných variant. A pak už se jen pustit do pilování spinnerových dovedností. Možná se nad letošním hitem mezi dětmi malými i těmi trochu odrostlejšími trochu ušklíbáte. Ale upřímně – už jste si sami zkoušeli spinner roztočit? Přehodit z prstu na prst? Není to úplně jednoduché.

Náš speciál seznámí vaše děti (nebo vás, pokud budete chtít „trénovat“ s nimi) s jednoduchými i složitějšími triky. Některé se provádí ve dvojici, jiné v partě. Zábava je zaručená – třeba na dlouhou cestu na dovolenou je spinner neocenitelný společník. Do magazínu je možné zaznamenávat si pokrok v zacházení se spinnerem, najdete tam tabulku úspěchů, kde se odškrtávají zvládnuté triky. Pro tvořivé děti zase máme nápady, jak si spinner vylepšit.

Časopis si můžete pořídit za cenu jen 99 Kč ve stáncích, nebo si ho můžete objednat přes SMS až rovnou domů. Stačí napsat SMS zprávu ve tvaru SPINNER JMENO PRJMENI ULICE CISLO MĚSTO PSC na číslo 902 11. Časopis s fidget spinnerem zdarma vám doručíme do 14 dnů. Cena služby je 99 Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS Praha. Infolinka 296 363 199, mail info@atspraha.cz.