Vince Vaughn koupil tento dům za cenu 2,375 milionů dolarů od herečky Kate Bosworth v roce 2014. Soukromý pozemek je od svého okolí oddělen bezpečným oplocením končícím bránou, od které vás povede cesta dlouhá skoro dva kilometry až k samotnému domu. Jeho plocha je přibližně 268 metrů čtverečních.

Přízemí samotné vily je velmi prostorné, vzdušné a nachází se v něm jídelna a obývací pokoj, které jsou vzájemně propojeny. V samotném středu domu najdete profesionálně vybavenou obrovskou kuchyni v elegantní kombinaci bílo-černé, s těmi nejkvalitnějšími spotřebiči.

V celém přízemí jsou umístěna velká okna od stropu až na zem, která vnášejí do domu světlo, a díky nimž máte dokonalý výhled na zahradu a celé okolí domu.

V horním patře se pak nacházejí dvě ložnice s vlastními koupelnami, z nichž jedna je vybavena vanou s vířivkou a obložena kachličkami z pravého carrarského mramoru. Obě ložnice jsou spojeny centrální halou, kterou můžeme označit jako další obývací pokoj. Kromě toho se zde nacházejí dvě šatny.

Třetí ložnice se nachází v přízemí a lze z ní vyjít přímo ven na terasu, na které je umístěn i dlouhý bazén a relaxační lehátka.

Populární herec vlastní kromě této vily ještě dům na Manhattanu, který koupil za skoro 6,5 milionu dolarů.